Penisverlengen in Klinische Studie

Penisverlengen met Phallosan in klinische test: het gemiddelde resultaat van alle proefpersonen in slappe toestand en bij erectie: penisvergroting 3,6 cm/2,9 cm (Bron: Klinische stuide PHALLOSAN - resultaten kunnen individueel verschillen en kunnen daarom niet worden gegarandeerd)

Penisverlenging

  penisverlengen

  • Tot 4,9 cm natuurlijke penisverlenging*
  • Tot 2,5 cm grotere penis omtrek*
  • Penis rechtmaken: IPP / Penisverkromming
  • Natuurlijke toename van potentie
  • Succesvol getest in Duitse klinieken
  • Na een prostaatoperatie terug in het seksuele leven
  • BESTEL NU
PenisverlengenPenisvergroting:
Tot 4,9 cm natuurlijke lengte toename.
Tot 2,5 cm grotere omtrek.

 

 

Erectiestoornis

Erectiestoornis:
In sommige periodes gaat de seksualiteit niet zo vanzelf als ze gewend waren.

Penisverkromming

Penisverkromming:
Wist u dat bijna geen enkele penis helemaal recht is? 

Resultaat

Lengte-toename in rust

Lengte-toename bij erectie

Toename omvang

Na 3 maanden*

3,5 cm

3,8 cm

1,4 cm

Na 6 maanden*

4,9 cm

4,8 cm

2,5 cm


*Alle resultaten zijn permanent en kunnen hoger uitvallen als PHALLOSAN forte langer dan 6 maanden wordt gedragen. De resultaten kunnen van persoon tot persoon verschillen en kunnen daarom niet worden gegarandeerd.

Penisverlengen met PHALLOSAN Forte - een bewezen systeem voor natuurlijke penisvergroting en het rechtmaken van de penis

Phallosan® forte orthopedische vergroter is s'werelds enige vacuüm-protector-systeem voor mechanische penisverlenging. Waarschijnlijk hebt u al een lange weg afgelegd op zoek naar mogelijkheden voor een penisverlenging of -vergroting. Geen wonder, want in de media en vooral op het internet zijn er talloze, vaak twijfelachtige middelen en methoden voor penisvergroting. De meeste blijken al snel niets meer te zijn dan loze beloften of zelfs bedrog. Dubieuze websites verkopen tabletten die niet werken, artsen prijzen dure cosmetische operaties aan met dubieuze resultaten.

In schril contrast hiermee staat PHALLOSAN forte: de verbazingwekkende effectiviteit van de vacuüm-rekband is niet alleen klinisch getest, maar het werkingsprincipe kent ook geen gezondheidsrisico's. U draagt PHALLOSAN forte heel eenvoudig enkele maanden de hele dag door, verborgen onder uw kleding of tijdens het slapen. Geen medicijnen, geen operatie nodig: alleen het continu, langzaam oprekken van de penis leidt tot een betrouwbare verlenging en vergroting.

Bovendien staat achter PHALLOSAN forte een fabrikant met vele jaren ervaring. Al meer dan 18 jaar onderzoekt PHALLOSAN systemen voor een natuurlijke penisvergroting.

 

penisverlenging